April v znamenju Mednarodnega industrijskega sejma

Od 9.-12. aprila 2019 smo se udeležili 15. Mednarodnega industrijskega sejma. Na razstavnem prostoru dvorane L1 št. 38 se je naše podjetje Chemets d.o.o. poslovnim partnerjem in obiskovalcem sejma predstavilo z različnimi rešitvami v svetu 3D tehnologij.

MIS v Celju je s hitro rastjo razstavljavcev in obiskovalcev v zadnjih nekaj letih postal prepričljivo največji in najpomembnejši sejem s področij strojegradnje in orodjarstva, varjenja in rezanja v JV Evropi.

Sejem je za nas pomemben dogodek, saj na Mednarodnem industrijskem sejmu razstavlja več kot 60% tujih podjetij iz več kot 2o-ih držav. Je izjemna priložnost za predstavitev podjetja potencialnim novim poslovnim partnerjem in seznanjanje z vsemi novostmi na področju našega dela.

Chemets d.o.o. je uspešno predstavilo celoten proces od ideje, skice, svetovanja do rešitve in končnega izdelka (prototipa ali manjše serije), ki ga izpeljemo kakovostno, hitro in z optimalnimi tehnološkimi rešitvami. Z dolgoletnimi izkušnjami in znanjem svetujemo in nudimo različne tehnološke pristope: 3d izrise, 3d printe, rezkanje, vlivanje, kalupe in jedra, dodatno obdelavo (barvanje, brušenje, toplotna obdelava).

Chemets – mi opredmetimo vaše ideje.