Bi bili radi inovativni pri izbiri poslovnih daril, a ste izgubili voljo med brskanjem za primernim in tistim »pravim vašim«?

Izbira darila nas lahko veseli ali pa bremeni. Ponudba ja ogromna, a vi enostavno ne najdete tistega pravega, ki bi zares predstavljalo vaše podjetje. V tem primeru vam svetujemo, da izdelate svojega, ker le ta, bo tisti pravi ter hkrati najbolj primeren za vaše poslovne partnerje.

Izbrati darilo za več oseb (npr. za poslovne partnerje, stranke, prijatelje oz. želimo pridobiti trenutek pozornosti na sejmu, sestanku ali drugem dogodku) je ponavadi še večji izziv, saj želimo nekaj izvirnega in z osebno noto.

Ko nimate primerne ideje in ste morda v časovni stiski organizirajte v podjetju kratek »brain storming« med vašimi zaposlenimi. Vsak naj zapiše 3 svoje ideje in argumentira, mogoče se vam darilo ne bo utrnilo v trenutku ali pa se bo zdelo neizvedljivo, ne obupajte. Spodaj vam ponujamo nekaj predlogov, predvsem vas želimo spodbuditi, da razmislite o vaših potencialnih obdarovancih in poiščete uporabno vrednost. Mi vam bomo pomagali pri obliki in ustrezni promociji.

Kako izdelati inovativna poslovna darila?

Od vas potrebujemo vaš logotip (najbolje če je v vektorski obliki), opis skupine, ki jim je darilo namenjeno in vašo dejavnost s katero se ukvarjate. Nekaj idej, smo vam pripravili tudi na vpogled.