Iščete hitrega in zanesljivega dobavitelja ulitkov »na ključ«?

  • Imate 2D risbo in potrebujete 3D računalniški izris?

  • Imate livarno pa nimate svojega tehnologa?

  • Vas klasična tehnologija izdelave kalupov in jeder omejuje pri izdelavi zakompliciranih ali velikih ulitkov?

Kje in kako vam lahko pomagamo

Glede na vaše potrebe, želje in zahteve po določenem izdelku, ne glede na tip zlitine, predlagamo možnosti izdelave  glede na hitrost izdelave, želeno količino izdelkov in cenovni nivo.

Lahko izvedemo katerokoli fazo od izrisa do ulitka. Na željo omogočimo tudi naknadno obdelavo in barvanje.

Pomagamo Vam lahko pri tehnični pripravi 3D modela ulitka na podlagi risbe ali 3D modela končno obdelanega izdelka

Strokovno in hitro svetujemo oz. dodamo elemente livarske tehnologije (ulivni sistem, napajalnike, hladilna telesa, oddušnike…) na 3D model.  Na osnovi vaših želja in potreb nudimo tudi pomoč vaši službi tehnologije.

Ker obvladujemo vse vrste tehnologij s področja livarstva, nam negativni koti, delitve na modelnih napravah in zakomplicirana jedra ne predstavljajo nikakršnih težav. Tudi velikost izdelka za nas ni ovira. Možno izdelati model v enem kosu  4m x 2m x 1m.

  • Imate potrebe po manjših serijah ali prototipnih kosih?

  • Pogoste spreminjate obliko izdelka ali potrebujete redesigne zaradi novosti, optimizacije ali zahtev po lažji teži izdelka?

  • Imate kupca, ki želi sukcesivno dobavo in ne želite vezanega denarja v zalogah izdelkov?

Zakaj nam zaupati

Na področju livarstva imamo več kot 30 letne izkušnje in sodelovanja s podjetji v Sloveniji, Hrvaški,  Srbiji, Avstriji, Nemčiji. Imamo vrhunsko usposobljen kader z znanjem in izkušnjami ter poznavanjem trga s področja livarstva. Široko vedenje in poznavanje tehnologij , materialov in poznavanje livarn za litje aluminija, nodularne in sive litine, jekla…  nam omogoča, da storitev opravimo hitro, strokovno in cenovno korektno.

Od leta 2008 smo partner nemškega podjetja voxeljet AG, ki je vodilni na področju izdelave industrijskih tiskalnikov in uslug 3D printanja modelov, jeder in voščenih izdelkov.

Več o ulitkih. 

 

V sodelovanju z nami boste

– občutno skrajšali čas izdelave željenega izdelka

– optimizirali stroške priprave in izdelave ulitka, izdelka

– minimizirali stroške proizvodnje, če se odločite za izdelavo prototipov, ali poskusnih ulitkov pred serijsko proizvodnjo uporabljajoč prednosti 3D postopka izdelave jeder in form.

– prenesli vse skrbi in breme  glede same izdelave na nas, in se posvetili vašemu glavnemu delu.

– glede na zahtevnosti ulitka in velikosti naročila se odlična kombinacija klasično izdelanih modelov in 3D printanih jeder.

– če se ukvarjate s preciznim litjem priporočamo izdelavo 3D printanih voščenih modelov, v primeru, da preverite tehnološki postopek in optimizirate stroške pred izdelavo orodja za brizganje voščenih modelov in prehoda na serijsko proizvodnjo.