Nov izračun cen livarskih kalupov in jeder Voxeljet

Naše podjetje Chemets je že 10 let  predstavnik nemškega podjetja  Voxeljet iz Friedberga, ki nudi inovativne rešitve na področju livarstva.
Voxeljet izdeluje 3D industrijske tiskalnike ter nudi storitev 3D tiskanih livarskih kalupov in jeder za gravitacijsko litje aluminija, jekla sive in nodularne zlitine ter tiskanje voščenih  modelov za litje z izgubljenim jedrom (investment casting).


Ta tehnologija se uporablja predvsem v prototipni dejavnosti in maloserijski proizvodnji, saj se izognemo klasični izdelavi orodja. Na ta način prihranimo čas in pocenimo izdelavo. 

Podjetje Chemets omogoča samo strankam iz Slovenije boljše  cenovne pogoje kot jih imajo podjetja v tujini, polega tega pa vam omogočamo hiter izračun cene za kalupe in jedra.

Za izdelavo peščenih kalupov in jeder lahko izbirate različne granulacije peska (gelde na tip zlitine, ki jo lijete) in printana jedra tudi iz Kerphalita, ki prenašajo večje tmperaturne obrementive.
Naročate lahko direktno v Voxeljet ali preko našega podjetja.

Način izračuna cene:                                                                                                                       

Informativna cena je 6€/liter (računamo formo D x Š x V, izraženo v dm oz. volumen v dm3). Minimalna cena je 20€ (v primeru, da gre za majhne kose, kjer je volumen forme pod 3 litre). Maksimalna dimenzija forme je 4000 x 2000 x 1000 mm. Cene ne veljajo za material Kerphalit.

Dobavni rok je 5 do 10 delovnih dni, EXW Friedberg, Nemčija, po želji organiziramo ugodno dostavo do naročnika.

Omogočamo vam tudi izris konstrukcije za livarske forme in jedra.

Vzorce peščenih kalupov za testiranje vlivanja imamo na zalogi.
Za dodatna vprašanja smo vam na razpolago.