3D portret dečka

Vsake toliko časa je iz predala lepo vzeti album starih slik iz nekega drugega časa v naših življenjih, obrisati prah s platnic in se prepustiti nostalgiji. Zabavno je še enkrat podoživeti svoj prvi šolski dan ali pa počitnice s prijatelji in rojstno dnevne zabave. Verjetno si niti ne predstavljamo življenja brez fotografij, ki v naše […]

Ustvari 3D animacije

Verjetno bi se strinjali, da so animacije zabavna popestritev našega vsakdana, prav tako pa se izkažejo kot zelo koristne, da si lažje predstavljamo kako bo na primer izgledal nov hotel v središču mesta ali pa nov športni avtomobil kakšnega znanega proizvajalca. 

Voxeljet nominacija

Užitek je sodelovati z dobrimi partnerji! Naš nemški partner voxeljet je razvil sistem 3D tiskanja, ki se popolnoma prilagaja vašim potrebam in materialom, za kar so prejeli NOMINACIJO ZA PRESTIŽNO NAGRADO TCT 2018 v kategoriji  Hardware Award – Polymers.

Fasada in unikatno oblikovan strop

Oblikovanje in izdelava unikatnega stropa je ena najdražjih postavk pri izgradnji doma. Cena lahko znaša tudi nad 30.000$ brez načrtovanja in gradnje. Podjetje Aztec Scenic Desig, ki so specialisti za izdelavo unikatnih fasad in stropov so leta 2014 našli rešitev v 3D tisku.

chemets_konf_info

Naravoslovnotehniška fakulteta Univerze v Ljubljani je organizirala mednarodno 8. Konferenco informacijskih in grafičnih tehnologij, ki je potekala 7. in 8. junija 2018 v Ljubljani.  Prisotnih je bilo več kot 80 kolegov iz tujine (Belgije, Belorusije, Bolgarije, Češke, Hrvaške, Slovaške in Srbije) in Slovenije.

3D print Body

Largest 3D print in Slovenia

3D printing fast-tracks ideas on paper into physical models. Only the most appropriate decision in terms of which technology to choose shows itself in a precise and functional prototype. A wide range of 3D technology provides the possibility for a fast, reliable and reasonably priced combination.

»Award of Excellence« by Voxeljet

It is generally true that we do not praise Slovenian companies, whereas in other countries, it is quite the opposite. And now you are reading our little piece of news which we have written with pride, and the wish, that we inform of us having received the Award of Excellence by Voxeljet.