Vaš ključni partner pri izdelavi funkcionalnih izdelkov in serij

Najbolj celovite in strokovne rešitve v regiji pri podpori industrijskega prototipiranja in razvoja proizvodnih delov, sestavov, sklopov, rezervnih delov, prijemal in drugih izdelkov v različnih industrijskih panogah.

Za nas ni ovir. Smo prilagodljivi.
Kot puma.

01

Hiter in celovit razvoj od prototipa do serije za industrijo.

01
Razvoj in izdelava 3D printov in ulitkov.

Natančnost in funkcionalnost je odvisna od izbrane tehnologije. Za realizacijo vaše ideje, skupaj z vami, poiščemo najbolj primerno tehnično in cenovno ustrezno tehnologijo.

02
Razvoj in izdelava serije.

Izhajamo iz prvega optimiziranega kosa. Glede na končno količino iščemo optimalno tehnologijo za izdelavo izdelkov iz plastike, gume, keramike in različnih kovin.

Hitri, osredotočeni in celoviti.
Kot puma.

02

Zaupajo nam tudi:

manjka slika
manjka slika
manjka slika
manjka slika
narekovaj
Marko Tertinek
STRAMEX PET d.o.o.
Marko Tertinek
STRAMEX PET d.o.o.
S podjetjem Chemets d.o.o. smo začeli sodelovati pred dobrimi 4 leti, ko smo pričeli s prodorom na tuje trge in smo se srečali z zahtevnejšimi kupci, kateri so od nas zahtevali izdelavo prototipov plastenk, pred potrditvijo izdelave orodij. Takrat smo bili primorani poiskati rešitev, kako čim hitreje izdelati prototip in biti pri tem stroškovno učinkoviti. Rešitev smo našli pri podjetju Chemets d.o.o., ki so nam s svojo cenovno dostopnostjo, hitro izvedbo ter fleksibilnostjo pomagali pri izdelavi novih plastenk.
narekovaj
Iztok Valant
Livar d.d.
Iztok Valant
Livar d.d.
Za ulivanje prototipov že več kot 5 let uporabljamo tiskane peščene forme iz podjetja Chemets, ki je naš nepogrešljiv partner zaradi njihove prilagodljivosti na področju tehnologije, cene in rokov dostave. S skupnimi izkušnjami in znanjem lažje rešujemo izzive, ki jih naši kupci srečujejo v razvojnih fazah projektov.
narekovaj
Januš Meglič
PGP INDE, d.o.o.
Januš Meglič
PGP INDE, d.o.o.
Veseli nas, da smo našli podjetje Chemets, saj nam nudi cenovno ugodno rešitev in hitro izdelavo za dosego naših ciljev. Njihov profesionalen pristop in strokovno svetovanje nas je privedlo do hitre izdelave mehkega in fleksibilnega prototipa podplata, ki so ga izdelali na osnovi našega pramodela. Podplat smo pritrdili na zgornji del čevlja z vsemi potrebnimi materiali in sestavnimi deli. Tako smo dobili prototip čevlja z vsemi lastnostnimi kot serijski produkt, le za 2-3 krat nižjo ceno.
narekovaj
Ekipa Improve d.o.o.
Ekipa Improve d.o.o.
“Pri delu s podjetjem Chemets nam je bil všeč individualen pristop k projektu in usmerjenost na celovito podporo skozi razvoj izdelka. Paleta znanj, ki jih ponujajo, omogočajo razvijanje ideje do končnega prototipa primernega za serijsko proizvodnjo. Priporočamo vsem, ki si želijo agilnega razvojnega partnerja.”

Projekt Kinestica

Projekt Mesi

Projekt Ohišje za kompresor

Da, želim začeti z razvojem prototipa ali serije za proizvodnjo.